×

Nova imenovanja u hotelima grupacije Jadranski luksuzni hoteli

Damir Lukić imenovan je direktorom hotela Dubrovnik Palace, Luce Baća postala je direktorica hotela Bellevue, Jasna Đurković ostaje na mjestu direktorice hotela Excelsior, a Nikola Bogoje na mjestu direktora hotela Kompas
Nova imenovanja u hotelima grupacije Jadranski luksuzni hoteli

Donosimo nova imenovanja na pozicijama direktora / članova uprave u dubrovačkim hotelima grupacije Jadranski Luksuzni Hoteli/Adriatic Luxury Hotels.

Damir Lukić
imenovan je Članom Uprave/direktorom Hotela Dubrovnik Palace, ovogodišnjeg dobitnika prestižne nagrade World Travel Awards kao najbolji resort hotel u Europi, a na tu poziciju dolazi s mjesta direktora Hotela Bellevue u Dubrovniku. Damir Lukić predstavnik je mlađe generacije hotelskih menadžera, koji je u svojoj karijeri prošao pozicije od odjela recepcije, preko prodaje i na koncu vođenja hotela, te iza sebe ima zavidno iskustvo u upravljanju hotelima. Lukić se 2003. pridružio timu Jadranskih luksuznih hotela, a od prosinca 2005. godine do srpnja 2009. godine obnaša funkciju operativnog direktora jednog od najnagrađivanijih luksuznih hotela u regiji - Hotela Dubrovnik Palace. Nakon toga, bio je na poziciji pomoćnika izvršnog direktora Adriastar Hotels & Resorts. U veljači 2010. godine ponovno se pridružuje grupaciji Jadranski luksuzni hoteli i to na poziciji direktora Hotela Bellevue, koju je obavljao do danas. Lukić će na poziciji direktora Hotela Dubrovnik Palace naslijediti dosadašnjeg direktora Radu Malobabića, s kojim je tvrtka sporazumno raskinula ugovor.

Luce Baća imenovana je Članicom Uprave/direktoricom Hotela Bellevue, koji je ove godine osvojio treće mjesto u akciji 'Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku' u kategoriji najbolji hotel s pet zvjezdica na hrvatskom Jadranu, a na tu poziciju dolazi s mjesta direktorice prodaje i marketinga za Hotel Grand Villa Argentina i Hotel Odisej. Luce Baća iza sebe ima bogato iskustvo u turizmu, posebno na menadžerskim pozicijama odjela prodaje i marketinga, te vođenja hotela. U travnju 2006. godine pridružuje se grupaciji Jadranski luksuzni hoteli na poziciji direktorice prodaje i marketinga Hotela Dubrovnik Palace, ubrzo postaje direktorica istog hotela, sve do studenog 2009. godine. Nakon toga se pridružuje timu Excelsa grupacije na poziji direktorice prodaje i marketinga za Grand Villu Argentinu i Hotel Odisej. 

Jasna Đurković, dugogodišnja direktorica Hotela Excelsior d.d., koji je ove godine proglašen najboljim hotelom na Jadranu u kategoriji pet zvjezdica u sklopu akcije 'Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku' potvrđena je za Članicu uprave/direktoricu Hotela Excelsior i ostaje nadalje na istoj poziciji.

Nikola Bogoje, dugogodišnji direktor Hotela Kompas d.d., potvrđen je za Člana Uprave/direktora hotela Kompas, te ostaje i dalje na istoj poziciji.