×

Otvoren hotel Iadera Punta Skala u Zadru

Iadera Punta Skala najluksuzniji je hotel u portfelju Falkensteinera u Hrvatskoj, a orjentiran je na goste iz Srednje i Istočne Europe

Očekivanja su velika. „Ne samo zbog toga što naše ime u Hrvatskoj i ostalim tržištima znači vrhunske hotele i uslugu na najvišoj razini", kaže Otmar Michaeler,CEO tvrtke Falkensteiner Michaeler Tourism Group AG.

Otvorenje Falkensteiner Hotela & Spa Iadera na poluotoku Punta Skala kod Zadra u mnogim pogledima obećava da će postati novi i naglasak u paleti luksuznog hotelijerstva u Hrvatskoj, ali i na međunarodnoj razini. Osim temeljnih tržišta tvrtke Falkensteiner u Austriji, Njemačkoj, Italiji i Hrvatskoj ova turistička grupa koja djeluje u 6 zemalja očekuje mnoge goste iz Srednje i Istočne Europe, ali i iz zemalja Beneluxa, Velike Britanije, Švicarske kao i Francuske.

Panorama koja oduzima dah
- Na recepciji gosti dobivaju upute kako doći do svojih soba, ili još bolje, do svojih apartmana. Ukupno 210 otvorenih prostorija u stilu mediteranske gradnje prožima spavaće odaje ovih zidina s pet zvjezdica, kaže direktor hotela Alexander Orlandini.

6.000m2 Acquapura SPA, koji se sastoji od sauni, masažnih ležaljki, privatnih SPA s vlastitim balkonom, unutarnjih i vanjskih bazena i dojmljivom turskom kupelji na 700m2, sačinjavaju atmosferski uspjelu oazu wellnessa i ljepote. Hotel & Spa Iadera osim toga nudi i odgovarajući izbor zdravih, njegujućih i uljepšavajućih sadržaja, neobično veliki izbor opuštajućih aktivnosti kao i hideaway-ambijent koji traži sebi slične.

Prvoklasni restorani i kozmopolitsko kulinarstvo zaokružuju ponudu hotela.