×

PoslovniTurizam dobitnik regionalne nagrade Meetings Star

PoslovniTurizam.com nagrađen je regionalnom nagradom Meetings Star 2011, a dodjela je održana tijekom nedavno održane burze Conventa u Ljubljani!
Daniela Kos i Gorazd Čad, foto: Tadej Bernik
Daniela Kos i Gorazd Čad, foto: Tadej Bernik

Meetings Star regionalna je nagrada za iznimna ostvarenja u kongresnom turizmu Jugoistočne Europe, koju dodjeljuje međunarodni specijalizirani časopis Kongres, i to u području marketinške komunikacije destinacija, kongresa, evenata i dobavljača kongresnih usluga. Nagrada prepoznaje pojedince i projekte koji se ističu svojom kreativnošću i znanjem, ali i mjerljivim postignućima u domeni kongresne industrije.

Uredništvo časopisa Kongres i međunarodni stručni žiri proglasili su pobjednike u četiri kategorije:
• Marketinška osoba godine u kongresnoj industriji - Miloš Milovanović, direktor Kongresnog ureda Srbije
• Marketinška agencija godine u kongresnoj industriji - Centar za poslovni turizam  sa svojim projektima (PoslovniTurizam.com/CroatiaMeetings.com)
• Mlada nada kongresne industrije - Anže Čokl iz Bohinj Park Eko Hotela
• Najbolja marketinška kampanja u kongresnom turizmu - Kuća gastronomije i catering Jezeršek za kampanju „Okusi svijet“

Osim navedenih nagrada, dodijeljeno je i priznanje Conventa Hall of Fame koje nagrađuje profesionalce zaslužne za ukupan razvoj regionalne kongresne industrije. Prošlogodišnji dobitnik Nik Račić, direktor Hrvatskog kongresnog i insentiv ureda, predao je nagradu Bogdanu Lipovšeku, direktoru hotela Grand Hotel Union i Hotela Lev u Ljubljani.

"Dubinski intervjui, korisni savjeti, primjeri najbolje prakse i slični sadržaji doveli su portal u prvi plan novog načina komunikacije u hrvatskoj i regionalnoj kongresnoj industriji.“

U obrazloženju nagrade dodijeljene Centru za poslovni turizam, stručni žiri je, između ostalog, istaknuo:  „U vrlo kratkom vremenu portal PoslovniTurizam.com je postao izvorište cijelog niza informacija o hrvatskom kongresnom turizmu, a nagradu zaslužuje zahvaljujući integralnom pristupu i kvalitetnom sadržaju. Dubinski intervjui, korisni savjeti, primjeri najbolje prakse i slični sadržaji doveli su portal u prvi plan novog načina komunikacije u hrvatskoj i regionalnoj kongresnoj industriji.“