×

U Zagrebu održana prezentacija programa "Dubrovnik zimi"

U hotelu Regent Esplanade u Zagrebu održana je prezentacija programa Dubrovnik zimi u prisustvu novinara i putničkih agencija. Prezentaciju je održala direktorica Turističke zajednice Grada Dubrovnika Jelka Tepšić s naglaskom na događanja za Božić i doček Nove Godine na Stradunu.

Ovom prigodom svoju zimsku ponudu predstavili su i hoteli Excelsior, The Pucic Palace, i hotel Petka. Prezentacija zimskih programa u Dubrovniku zajedno s dubrovačkim hotelima održat će se danas, 2. prosinca u Ljubljani u prostorijama Slovenske turističke organizacije, gdje će se agencije i novinari moći upoznati sa svim događanjima tijekom prosinca 2009. kao i o Festi Sv. Vlaha, Karnevalu i Festi od kamenica.

"Turistička zajednica Grada Dubrovnika već nekoliko godina organizira predstavljanje Zime u Dubrovnika u suradnji s Gradom Dubrovnikom i hotelskim kućama i ima za cilj približiti građanima Zagreba, kontinentalne Hrvatske i Slovenije, Sarajeva i Mostara zanimljive i raznovrsne blagdanske programe u Dubrovniku, s posebnim osvrtom na Doček Nove godine koji je uvijek omiljeni motiv dolaska domaćih i inozemnih gostiju u naš grad, gdje ih otvorena srca rado dočekujemo i primamo" izjavila je na prezentaciji direktorica Turističke zajednica grada Dubrovnika Jelka Tepšić.

Uz zimsku ponudu grada predstavljan je i projekt Dubrovnik Winter Card odnosno kartica koja korisniku omogućuje osmadesetak popusta.