×

Vrhunski kokteli za samo 20 kuna

Lounge & Cocktail bar hotela Regent Esplanade priključio se akciji 'Vikend hotelskih barova', koja će se održati od četvrtka, 18. do nedjelje, 21. studenoga 2010. u nekoliko hotela na području grada Zagreba.
Vrhunski kokteli za samo 20 kuna

Tijekom četiri dana, u periodu od 19 do 22 sata, gosti će moći uživati u vrhunskom doživljaju Esplanade bara. Uz izvrsnu uslugu, ugodan ambijent i odabranu glazbu DJ-a, gosti će za samo 20 kuna moći isprobati odlične koktele po izboru najboljih svjetskih koktel-majstora, stoji u priopćenju.

Srećko Šoh, bar menadžer, prošlogodišnji prvak Hrvatske u pripremi koktela i osmi na svjetskom natjecanju, istaknuo je da je akcija izvrsna ideja. 'Vjerujem da ćemo u Esplanade bar privući brojne ljubitelje koktela. Pripremili smo listu deset atraktivnih, egzotičnih, kremastih, klasičnih i bezalkoholnih koktela. Stoga vjerujem da će svatko pronaći ponešto za sebe, rekao je Šoh. Prema riječima Željke Marjanović, glavne organizatorice akcije, ideja vodilja jest oživjeti barove zagrebačkih hotela visoke kategorije i vratiti reputaciju koktelima kao sofisticiranim, kvalitetnim, maštovitim i cjenovno pristupačnim pićima.