×

Dodijeljene turističke nagrade Simply the best 2022

Nagradu Simply the best za inovativnost, kreativnost, kvalitetu i unapređenje turističke ponude u nekoliko kategorija primilo je 51 pojedinaca i tvrtki iz turističkog sektora.
Simply the best 2022
Simply the best 2022

Turistička burza PUT najstariji je hrvatski B2B turistički susret koji organiziraju tvrtka DMK Vall 042 d.o.o. i Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA), a okuplja djelatnike iz agencijskog poslovanja, pružatelja turističkih usluga, hotelijerstva i restoraterstva te sustava turističkih zajednica.

Simply the best 2022

Ovogodišnje 23. izdanje burze PUT održalo se od 28. do  30. studenoga u hotelu Garden Hill u Velikoj Gorici, a domaćin je bila Turistička zajednica Zagrebačke županije. Na burzi se okupilo više od 180 sudionika iz pet država. Osim poslovnog dijela kojem je osnovni cilj susret nositelja ponude i potražnje turističkih usluga te predstavljanje sadržaja i novosti u turističkoj ponudi, program je upotpunjen i upoznavanjem odredišta-domaćina i njegove ponude, stručnim sadržajima i aktivnim druženjem sudionika.

Simply the best 2022

Na prigodnoj svečanosti u hotelu Garden Hill dodijeljene su i godišnje nagrade Udruge hrvatskih putničkih agencija i Burze PUT. Nagrada ''Simply the best'' dodijeljena je u 6 kategorija: Ugostiteljstvo, Agencije, Manifestacije, Novi projekti, Osoba, te Posebna priznanja za kontinuirani kreativan pristup oblikovanju i razvoju novih turističkih proizvoda koji oplemenjuju i sadržajno upotpunjuju turističku ponudu destinacije. Nagrade je primilo ukupno 51 pojedinac i tvrtka iz turističkog sektora.