×

Otkazan IMEX Frankfurt koji se trebao održati u svibnju

Kongresna burza IMEX Frankfurt, koja se trebala održati uživo od 25. do 27. svibnja u Messe Frankfurt ipak je otkazana
IMEX
IMEX

Organizatori jedne od najvećih svjetskih kongresno-incentive burzi, IMEX Frankfurt, s velikim su žaljenjem najavili otkazivanje IMEX-a u Frankfurtu 2021. godine, koji se trebao održati u Messe Frankfurt od 25. do 27. svibnja ove godine.

Iako bi mnogi rekli da je prerano još za tako negativne vijesti na samom početku godine, organizatori smatraju da se industrija neće do tada dovoljno oporaviti kako bi mogli realizirati tako opsežan projekt: „Više od svega, i poput vas, voljeli bismo da možemo priopćiti neke dobre vijesti i označiti novi početak u 2021.. Kad smo prošle godine bili prisiljeni otkazati IMEX u Frankfurtu i IMEX America, nadali smo se da će 2021. godine doći do ranog oporavka industrije i IMEX burzi. Još uvijek iskreno vjerujemo da će doći do ponovnog oživljavanja , ali nažalost, ne vjerujemo da će se to dogoditi na vrijeme da u svibnju realiziramo snažan i uspješan event.

IMEX u Frankfurtu izuzetan je svjetski događaj - naši izlagači i kupci predstavljaju više od 150 zemalja - i stoga se oslanjamo na međunarodne putničke rute koje će biti otvorene u narednim tjednima kako bi omogućili našim kupcima i izlagačima iz cijelog svijeta da potvrde svoje sudjelovanje.

Uz sve rečeno, iskreno vjerujemo u bolju budućnost.“, istaknuli su predsjednik IMEX grupacije, Ray Bloom i direktorica Carina Bauer.

Budućnost industrijeUvođenje cjepiva i poboljšanja u programima brzih ispitivanja daju veliko povjerenje u perspektivu kongresno-incentive industrije i putovanja općenito. Organizatori IMEX-a uvjereni su da će uspjeti isporučiti uspješan IMEX America u Las Vegasu od 9. do 11. studenoga, kao i izdanje IMEX-a za 20. obljetnicu u Frankfurtu 2022. (26.-28. travnja). Tim IMEX-a već surađuje s partnerima na obje lokacije na stvaranju i realizaciji uspješnih burzi koje će biti pokretači budućeg rasta i prosperiteta industrije.

„U međuvremenu ostajemo predani stvaranju vrijednosti. Radit ćemo s industrijskim partnerima na digitalnim aktivacijama i iskustvima koja osnažuju našu misiju objedinjavanja i unapređenja industrije poslovnih događaja - čineći sve što možemo kako bismo educirali, inovirali i pomogli vam da uspostavite snažne veze s pravim ljudima.“, zaključuju iz IMEX-a.