×

Eventrify

Zagreb

Eventrify je specijalizirana event agencija za digitalne transformacije u MICE industriji. Bavimo se organizacijom i provedbom virtualnih i hibridnih evenata u regiji i svijetu, te stvaramo nove modele interakcija u području digitalnih evenata. Kroz dugogodišnje i multidisciplinarno iskustvo kombiniramo najnovije tehnologije, dostignuća, usluge i vrhunske stručnjake te holistički pristupamo osmišljavanju i realizaciji vaših evenata i poslovnih ciljeva.
Eventrify

Imate pitanje? Javite nam se!

Organizirate poslovno ili privatno događanje i zainteresirani ste za naše usluge? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Grafika i video animacije

Hibridni eventi stavljaju poseban naglasak na osobno iskustvo i interaktivnost.
Od stvaranja logotipa za vaš event, izrade cjelovitog dizajna i vizuala za vaše kolaterale, web i prisutnost na društvenim mrežama posebnu pažnju posvećujemo izradi interaktivnih videa i animacija.

Bez obzira da li trebate promo video za generiranje interesa i dodatnu vidljivost vašeg eventa ili želite prikazivati intro-video na lokaciji eventa, naš kreativni tim izraditi će video i animacije te ih prilagoditi online ili hibridnom formatu. Kako bi sudionici ponovno proživjeli iskustvo sudjelovanja na eventu i podsjetili se najljepših trenutaka, izraditi ćemo vam post-event video za objavljivanje na mreži i dodatno privlačenje pažnje.

Sve naše video i animacijske usluge uključuju cjelokupni proces od stvaranja koncepta, proizvodnje videa do konačne isporuke. Naš kreativan tim izradit će kompletan dizajn za vaš sljedeći event, od zaslonskih animacija do najavnih špica te kreirati sve potrebne informativne, inspirirajuće i emotivne poruke.

Vinogradska cesta 6910000 Zagreb, Hrvatska
tel: 095 737 8505
mail: web: get2.events
Dejan LugonjaDirektor
mob: 095 737 8505
mail:

Možda će vas zanimati