×

Eventrify

Zagreb

Eventrify je specijalizirana event agencija za digitalne transformacije u MICE industriji. Bavimo se organizacijom i provedbom virtualnih i hibridnih evenata u regiji i svijetu, te stvaramo nove modele interakcija u području digitalnih evenata. Kroz dugogodišnje i multidisciplinarno iskustvo kombiniramo najnovije tehnologije, dostignuća, usluge i vrhunske stručnjake te holistički pristupamo osmišljavanju i realizaciji vaših evenata i poslovnih ciljeva.
Eventrify

Imate pitanje? Javite nam se!

Organizirate poslovno ili privatno događanje i zainteresirani ste za naše usluge? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Virtualna i hibridna event platforma

Eventrify je prvi u Hrvatskoj razvio platformu EMPL za upravljanje organizacijom virtualnih i hibridnih evenata. Naša platforma omogućuje vam registraciju sudionika, naplatu kotizacija i smještaja, izradu rooming lista, prijavu sažetaka i postera, kontrolu ulaska na event, interakciju sa sponzorima i sudionicima.

Početkom 2020, kao direktan odgovor na nove potrebe i izazove organizatora uzrokovane covid-19 pandemijom, platforma je dodatno unaprijeđena funkcionalnostima za organizaciju virtualnih evenata.

Od novih funkcionalnosti izdvajamo - dodatni vidovi interakcija sa sudionicima, anketiranja uživo, udaljene sesije s pitanjima i odgovorima, interaktivni izložbeni prostori, video razgovori s posjetiteljima štandova, umrežavanje i dogovaranje b2b sastanaka, nagradni kviz „Najbrži prst“. Za vaše virtualne evente nudimo nove i intuitivne alate za međusobno komuniciranje, uspostavu poslovnih kontakata te odabir između on-demand i uživo prisustvo iz svog vlastitog doma i ureda.

Vinogradska cesta 6910000 Zagreb, Hrvatska
tel: 095 737 8505
mail: web: get2.events
Dejan LugonjaDirektor
mob: 095 737 8505
mail:

Možda će vas zanimati