×

Eventrify

Zagreb

Eventrify je specijalizirana event agencija za digitalne transformacije u MICE industriji. Bavimo se organizacijom i provedbom virtualnih i hibridnih evenata u regiji i svijetu, te stvaramo nove modele interakcija u području digitalnih evenata. Kroz dugogodišnje i multidisciplinarno iskustvo kombiniramo najnovije tehnologije, dostignuća, usluge i vrhunske stručnjake te holistički pristupamo osmišljavanju i realizaciji vaših evenata i poslovnih ciljeva.
Eventrify

Imate pitanje? Javite nam se!

Organizirate poslovno ili privatno događanje i zainteresirani ste za naše usluge? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Video produkcija i streaming

Naš produkcijski tim ima bogato iskustvo u stvaranju virtualnih i hibridnih evenata, bilo da se radi o unaprijed snimljenim materijalima ili kreiranju režijskog doživljaja kroz emitiranje uživo.

Kao i kod fizičkih događaja, u razvoju virtualnih doživljaja interaktivnost dolazi još više do značaja, te je važno uključiti razne kreativne alate i tehnike u svrhu stvaranja efektnih prezentacija s dodatnom interaktivnošću i vidljivošću. Naš tim koristi vrhunske alate za emitiranje uživo u svim rezolucijama, sve do 4K. Tijekom događaja pratimo tehničke uvjete u stvarnom vremenu te optimiziramo kvalitetu emitiranog sadržaja koji ide uživo.

Vinogradska cesta 6910000 Zagreb, Hrvatska
tel: 095 737 8505
mail: web: get2.events
Dejan LugonjaDirektor
mob: 095 737 8505
mail:

Možda će vas zanimati