×

Eventrify

Zagreb

Eventrify je specijalizirana event agencija za digitalne transformacije u MICE industriji. Bavimo se organizacijom i provedbom virtualnih i hibridnih evenata u regiji i svijetu, te stvaramo nove modele interakcija u području digitalnih evenata. Kroz dugogodišnje i multidisciplinarno iskustvo kombiniramo najnovije tehnologije, dostignuća, usluge i vrhunske stručnjake te holistički pristupamo osmišljavanju i realizaciji vaših evenata i poslovnih ciljeva.
Eventrify

Imate pitanje? Javite nam se!

Organizirate poslovno ili privatno događanje i zainteresirani ste za naše usluge? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Organizacija virtualnih i hibridnih evenata

Od on-site evenata do hibridnih iskustava u stvarnom vremenu, naša snaga proizlazi iz sposobnosti da transformiramo vaš slijedeći event u interaktivni i zanimljivi događaj uz iznimne rezultate. Uz naš interni in-house tim, tijekom procesa osmišljavanja koncepata i realizacije vašeg eventa, na raspolaganju ćete imati tehnološke eksperte, projektne menadžere i najbolje event stručnjake koji će odraditi cjelokupnu organizaciju vašeg eventa.

Optimizirati ćemo i pojednostaviti vam cjelokupno upravljanje promotivnim aktivnostima putem društvenih mreža. Izgraditi ćemo digitalnu marketinšku kampanju za vaš sljedeći event te ju integrirati kroz mobilne i društvene medije, a sve u svrhu privlačenja sponzora, sudionika i medija.

Naši stručnjaci povratit će najsvjetlije trenutke i kroz privlačnu priču sažeti ključne točke s vašeg eventa koje će dodatno nadahnuti vaše sponzore i sudionike.

Vinogradska cesta 6910000 Zagreb, Hrvatska
tel: 095 737 8505
mail: web: get2.events
Dejan LugonjaDirektor
mob: 095 737 8505
mail:

Možda će vas zanimati