×

Belgijski TUI pokreće dvije linije prema Hrvatskoj

Belgijska podružnica TUI-a najavila je ponovno pokretanje svojih međunarodnih linija prema hrvatskim gradovima Dubrovniku i Splitu
Zrakoplov
Zrakoplov
Foto: Pixabay

Prema pisanju portala Croatian Aviation, belgijska podružnica TUI-a najavila je ponovno pokretanje svojih međunarodnih linija prema tradicionalnim odmorišnim destinacijama u Europi, između ostalih i prema Hrvatskoj.

TUI će od 20. lipnja ponovno uvesti sezonsku liniju Brussels - Dubrovnik, dva puta tjedno, srijedom i subotom. Riječ je o prvoj međunarodnoj liniji koji TUI pokreće nakon prizemljavanja svoje flote zbog krize izazvane pandemijom korona virusa.

Također, kompanija će od 10. srpnja pokrenuti i liniju Antwerp - Split, koja će prometovati dva puta tjedno i to ponedjeljkom i petkom dok linija Brussels - Pula trenutno nije u prodaji, no postoji mogućnost da ju kompanija pokrene u sljedećih nekoliko tjedana.

Kompanija će analizirati stanje bookinga na pojedinim linijama te dodavati još tjednih letova sukladno potražnji. Na linijama su najavljeni zrakoplovi tipa B737-800, kapaciteta 189 putnika.