×

Kongresni ured Slovenije imenovao novog direktora

Od 1. kolovoza 2022. godine, Fredi Fontanot preuzeo je ulogu vršitelja dužnosti direktora Kongresnog ureda Slovenije.
Fredi Fontanot
Fredi Fontanot
Foto: Marko Delbello Ocepek / Kongresni ured Slovenije

Početak kolovoza 2022. godine za Kongresni ured Slovenije predstavlja još jednu važnu prekretnicu, jer svoju misiju nastavlja s novim v.d. direktorom, Fredijem Fontanotom. Dosadašnja ravnateljica Ureda Tadeja Pivc Coudyser nakon nekoliko mjeseci završila je svoju dužnost u Uredu.

Fredi Fontanot je prepoznatljivo lice u slovenskom i međunarodnom okruženju kongresne industrije, a poznat je ponajprije po dosadašnjoj ulozi u Turističkoj zajednici Portorož, gdje je od 2017. godine bio zadužen za koordinaciju MICE aktivnosti i razvoj novih proizvoda u destinaciji Piran - Portorož. Iz Kongresnog ureda Slovenije istaknuli su kako će Fredijevo stručno iskustvo i znanje zasigurno pridonijeti ostvarenju vizije i misije Ureda, jer će zajedno s iskusnim timom, strateškim partnerom i domaćim dionicima težiti daljnjem razvoju i napretku djelatnosti.

Aktivnosti Kongresnog ureda Slovenije bit će i u budućnosti usmjerene na međunarodnu promociju i povećanje vidljivosti Slovenije kao boutique, zelene, aktivne, zdrave, održive destinacije za organizaciju raznih poslovnih i stručnih događanja, kongresa i incentive putovanja.