×

U Zagrebu ovoga ljeta otvoren novi šarmantan event prostor: Lemon Market

Kao novost event ponude naše metropole, ovoga ljeta otvorio se Lemon Market – pomalo drugačiji event prostor ugodne i opuštene atmosfere
Lemon Market
Lemon Market

Na jednom od najznačajnijih gradskih prometnih čvorova, na križanju Vukovarske avenije i ulice Hrvatske bratske zajednice, na adresi Orljavička ulica 3, smjestio se Lemon Market. Riječ je o novom prostoru u Zagrebu otvorenom za organizaciju različitih vrsta evenata - od festivala, manjih koncerata, vjenčanja pa sve do korporativnih evenata. Zahvaljujući popularnosti njegovog prethodnika, bara A most unusual garden na Horvaćanoskoj cesti, vlasnici su se odlučili na otvaranje još jednog prostora, slične atmosfere i ugođaja, ali namijenjenog organizaciji događanja.

Lemon Market

Smješten zapravo u kući s pripadajućim velikim dvorištem, uz inovativno i veselo uređenje cijelog prostora, Lemon Market pruža vrlo ugodan, gotovo domaći ambijent – kao da ste došli u dom obitelji ili prijatelja na druženje. Uz pomno isplanirano uređenje i zaštitu od buke prometnica, otvoreni vrt s brojnim mogućnostima prilagodbe pojedinom eventu osvježavajuća je zelena oaza u neposrednoj blizini centra grada i savršen odabir za manja korporativna druženja, domjenke, predstavljanja proizvoda, konferencije za novinare, koktel partyje i slična događanja. Dodatnu prednost predstavlja i blizina velikog gradskog parkinga, kao i brojnih tramvajskih i autobusnih linija gradskog prijevoza.

Iako s prvenstvenom namjenom event prostora, Lemon Market je otvoren svakodnevno kao bar, a radno vrijeme je od ponedjeljka do subote od 08h do 24h, nedjeljom od 09h do 23h.

Zanimljiv i nesvakidašnji prostor za evente od 35 do 200 ljudi

Organizacija evenata je moguća u cijelom prostoru kao zatvoreni event ili u određenom dijelu lokala, ovisno o željama i potrebama klijenta. Kapacitet unutarnjeg prostora je 40 sjedećih mjesta.

Lemon Market

Vanjski prostor podijeljen je na dvije terase. Prednja terasa, okrenuta prema Vukovarskoj cesti, koja je natkrivena i u zimskom periodu zatvorena sa staklenim stijenama, ima 35 sjedećih mjesta. Ovo se odnosi na redovni postav stolova i stolica koji se također mogu prilagoditi potrebama klijenta uz opcije visokih ili niskih stolova sa stolicama.

Druga, veća terasa, sastoji se od platoa, tribina i stolova, a može primiti do 100 osoba u sjedećoj varijanti, dok u stojećem postavu može primiti i do 200 osoba. Ona je trenutno otkrivena i u slučaju kišnog vremena ne može se koristiti.

Osim samog prostora, tu je i ponuda bara koja uključuje brojna alkoholna i bezalkoholna pića, koktele i tople napitke. Hrana trenutno nije u ponudi, ali se klijentima dozvoljava organizacija cateringa u vlastitom angažmanu, a ljubazno osoblje na raspolaganju je za savjete i prijedloge i po ovom pitanju.

Lemon Market

Lemon Market do sada je ugostio nekoliko događanja. Među onima otvorenog tipa i posjećenijima su Solo cocktails event posvećen koktelima, uz gostovanje tri poznata cocktail bara iz Zagreba te event Adio lito posvećen kraju ljeta s temom ribarske fešte uz ponudu hrane u suradnji s Fisherijom i veliki izbor vina i pjenušaca vinarije Vinea gold.