×

Sretan Božić i Nova godina!

Vjerujem da ćete se složiti kako je godina doslovce proletjela. Bilo je i boljih godina iza nas, no unatoč globalnoj krizi, ljudi ne prestaju putovati, ni privatno ni poslovno
foto: dreamstime.com
foto: dreamstime.com

Dragi partneri,

obično se na kraju godine osvrćemo na minuli rad, analiziramo što smo napravili dobro, a gdje smo mogli bolje.

Za PoslovniTurizam, osvrt na godišnje rezultate ima još veću težinu. Ovo nije još jedna više ili manje uspješna godina u nizu. Nama je ovo prva godina djelovanja u kongresnoj industriji... i to kakva godina!

Pozicionirali smo se kao jedini medij u Hrvatskoj u potpunosti posvećen kongresnom i poslovnom turizmu. Posjećenost naših stranica bilježila je konstantan porast, sadržaj je bivao sve bogatiji. Ono na što smo najviše ponosni je činjenica da su se upravo preko našeg portala ove godine realizirali određeni poslovi.

Osim toga, pokrenuli smo i stranicu na engleskom jeziku CroatiaMeetings, a od rujna vam donosimo i mjesečni online pregled aktualnosti u kongresnoj industriji, event managementu i šire.

Naravno, svih ovih uspjeha ne bi bilo bez vas. Stoga, svima od srca zahvaljujemo na suradnji ove godine! U 2012. uložit ćemo još više truda, kao nezaobilazan pratitelj zbivanja u turizmu, ali i generator novih poslova.

Želimo vam svako dobro u idućoj godini: puno zadovoljnih gostiju i klijenata te uspješno organiziranih skupova, ali isto tako i osobno ispunjenje na poslu i u obitelji!

Daniela Kos,
voditeljica projekta